BEZORGING & VERZENDKOSTEN

WANNEER WORDT MIJN BESTELLING BEZORGD:
In Nederland leveren wij je zending met PostNL in België met DPD. Binnen 24 uur wordt je bestelling verzonden.

De status van de zending kan je checken via Track&Trace. Na de verzending van je bestelling ontvang je een verzendbevestiging met een link naar deze service.

AFLEVERPOGINGEN NEDERLAND
Wanneer de chauffeur de ontvanger niet thuis treft en ook geen mogelijkheid heeft om het pakket bij de buren af te geven dan wordt de dag erna een tweede afleverpoging gedaan. Als deze poging ook niet lukt, wordt het pakket afgeleverd bij het dichtstbijzijnde Pickup Point. Uiteraard krijg je altijd een kaartje hierover in de brievenbus.

AFLEVERPOGINGEN BELGIË
Wanneer de chauffeur de ontvanger niet thuis treft en ook geen mogelijkheid heeft om het pakket bij de buren af te geven dan krijgt de ontvanger een kaartje in de bus. Op dit kaartje staat aangegeven via welke methode je het pakket alsnog kan ontvangen.

In deze tijd zet de postbode een handtekening voor het bezorgen van het pakket op het bezorgadres. Dit geldt als een volwaardige bezorging. Heeft u het pakket niet ontvangen, maar geeft Track & Trace aan van wel met de handtekening van de bezorger? Dan vindt er geen refund plaats als het pakket volgens de Track & Trace gegevens is bezorgd op het bezorgadres.

NIET LEVERBARE ARTIKELEN
Mocht een artikel niet meer leverbaar zijn binnen 30 dagen ontvang je hierover bericht. Je hebt in dat geval het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren.

Oilily is niet aansprakelijk voor eventuele schade die je mocht lijden doordat de aflevering niet op het door jou opgegeven adres heeft plaatsgevonden.

Let erop dat in het bijzonder in drukke periodes (bijv. uitverkoop of de feestdagen) de levering van de bestelling iets langer kan duren.

VERZENDKOSTEN
Bij bestellingen met een totaalbedrag boven €75,00 wordt je bestelling gratis verzonden. Is het totaalbedrag lager dan €75,00? Dan betaal je voor je bestelling €5,95 verzendkosten.

ANNULEREN
Helaas is het niet mogelijk een bestaande bestelling te wijzigen of te annuleren, indien je de orderbevestiging hebt ontvangen. Natuurlijk kun je je ontvangen items altijd retourneren. Informatie over terugsturen vind je bij Retouren en Ruilen.